Shrimps and chipotle salsa with string cheese, a creation of chef Paulino Cruz.
I love this t.v show "El Rincón de los Sabores", the recipes are very mexican, but of course not the kind of mexican we see in the U.S. This chef uses common ingredients for the mexican cuisine, but with a turn of sofistication, I don't want to say that mexican food is not already delicious and sofisticated. People are very rigurous some times, they want to stick to the tradition, and I think the evolution in the use of elements make richer the culture of food inMexico.
Paulino Cruz y la nueva temporada del Rincón de los Sabores en el canal once. Las alternativas para unir los diferentes elementos de la cocina mexicana, son inagotables, tanto como la creatividad del "cociner@" lo permita, las recetas de esta producción nos dejan ver eso, por ejemplo, el plátano macho rebanado finamente y dorado, incluido en la presentación del platillo a manera de "totopo", asimismo la hoja santa, transformada en crujiente tostadilla y el achiote saborizando la masa para quesadillas, o el licor de tequila incorporado en un postre de gelatina, entre otros muchos, y que decir de sus espectaculares emplatados.
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2 comments:
That looks delicious! Tell me if you try it. We always have string cheese around!
Lauren
Yes, I can try it, let you know when.
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